Find de perfekte lokaler til firmafest i København

lokaler til firmafest København

Er din virksomhed ved at planlægge årets sommerfest og leder nu kræsent efter den rette lokation? Så er du ikke den eneste. Mange andre virksomheder leder også efter lokaler til firmafest i København, så derfor er det vigtigt, at du kender de gode steder, så de ikke bliver booket for næsen af dig. Læs med her, og se hvor du finder Københavns bedste venue!

Fra kantinebygning til københavnsk festsal

Hvad har en kantinebygning tilfælles med københavnske festlokaler? Det skal jeg fortælle dig. Marketenderiets venue startede nemlig ud som FLSmidths kantinebygning. Selvom det kan være svært at tro, når man ser på billederne, er det historien bag den gamle bygning på Valby Maskinfabrik. Marketenderiet er stadig karakteriseret ved de store lyse og åbne rum, der dog kan opdeles efter behov. Med et areal på over 700 kvadratmeter er der rigeligt med plads, der kan indrettes, så både den store og lille virksomhed kan finde sig til rette. Det, der før var en rustik kantine, er i dag moderne festlokaler, som stadig rummer bygningens historiske sjæl. Dermed er Marketenderiets lokaler til firmafest i København nogle af de mest unikke og fleksible lokaler, du finder.

Traditionen for god mad lever videre

Selvom der ikke er meget kantine over Marketenderiet i 2019, er det stadig muligt at bestille lækker mad til dit arrangement. Køkkenet lever nemlig videre, og kokkene er mere end klar til at tilberede forplejning efter jeres ønsker. Glem alt om udbringning og mad, der bliver koldt på vejen. Med in-house kokke og professionelle tjenere bliver service og mad af allerhøjeste kvalitet.

Lokaler til firmafest i København bør ligge centralt

Man bør ikke undervurdere vigtigheden af, at dine lokaler til firmafesten i København ligger centralt. Det er nemlig en vigtig faktor for, at gæsterne kan komme til festen, og at de ikke smutter for tidligt. Marketenderiet ligger centralt i Valby med nem adgang til både motorvej og offentlig transport. Det betyder, at gæsterne nemt kan komme hjem, når festen slutter, og det er helt sikkert noget, de vil sætte pris på.

Tjek Marketenderiet ud

Nok snak! Den bedste måde at vurdere, om festlokalerne er noget for dig, er ved at se dem. Det kan du gøre på Marketenderiets hjemmeside. Dér giver de en visual tour, så du kan klikke dig rundt i et tredimensionelt billedgalleri. På den måde kan du selv få en fornemmelse af stedet. Du kan også kontakte Marketenderiet på telefonen og høre meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *