Frokostordning i København – kom nu!

FÅ din helt egen frokostordning i København

Det kan være svært at finde den helt rigtige frokostordning i København. Det er ikke fordi der er få at vælge imellem, der er faktisk næsten for mange. Men det er faktisk kun til kundens fordel. Det betyder nemlig, at man kan være en smule mere kræsen, når man skal vælge sin frokostordning. Men det betyder desværre også, at man skal bruge lidt mere tid på at vælge den helt rigtige. Men det gør faktisk ikke noget, fordi i sidste ende, får man også det allerbedste ud af frokosten på arbejdspladsen. Denne artikel vil komme ind på, hvorfor det overhovedet er nødvendigt at have en god frokostordning på arbejdspladsen. Herudover vil den give et godt bud på, hvilken virksomhed du kunne vælge som udbyder til din frokostordning i København. Læs med her og bliv langt klogere, inden du tager dit endelige valg.

Frokostordning i København – Hvorfor?

Det er ekstremt vigtigt at sørge for at sine medarbejdere har det godt. De fleste virksomheder er indforstået med, at frokostordningen har en enorm betydning for medarbejderne og deres arbejdsmoral. Dermed er det vigtigt for alle virksomheder at sørge for at medarbejderne for et ordenligt måltid, for at øge effektiviteten blandt dem. At have en kollektiv frokostordning i København, kan dermed sikre at alle medarbejderne får noget ordenligt til frokost.

Min oplevelse hos Nordic Catering

Mine medarbejdere havde over en periode været lidt negative over frokostordningen. Da jeg er klar over at den er vigtig, var det nødvendigt at finde en hel ny frokostordning i København. Jeg adspurgte forskellige kontakter – både private og professionelle. Efter lidt søgen, blev jeg introduceret for Nordic Catering. Da jeg tog første kontakt, følte jeg at virksomheden ydede et godt førstehåndsindtryk. Dermed blev jeg enig med mig selv om at vi skulle give frokostordningen et skud. Menu eksemplerne lød lækre og Nordic Catering tilbød og tilmed en hel uge – helt uforpligtende.

Hvad kan jeg forvente?

Når du bestiller en frokostordning hos Nordic Catering, får man en varm ret, samt to forskellige salater med dressing. Herudover er der mørkt og hvidt brød, med tilhørende pålæg. Dermed er man næsten sikker på, at der er noget for alle. Om tirsdagen får man ost og om torsdagen kage/dessert. Man kan desuden også tilvælge vegetarretter og andre præferencer.

Det er vigtigt at bruge tid på medarbejderpleje. Teambuilding er blot en af de mange muligheder man kan benytte. Følg linket og bliv klogere på det!

Udgivet i Mad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *