Mercedes Benz’ nye A Klasse bil er tip top

Hej allesammen! I dag på bloggen skal det handle om Mercedes Benz' nye A Klasse bil. En flot Sedan, som både har designet

Sponsoreret indhold
Hej allesammen! I dag på bloggen skal det handle om Mercedes Benz’ nye A Klasse bil. En flot Sedan, som både har designet og hestekræfterne til at brilliere. Hvis du ikke kender til modellen endnu, så bør du klart læse med i dag og lære meget mere om, hvordan du får en prøvetur.

Læs mere om den nye Mercedes Benz A Klasse i dag på bloggen

Lad os komme igang med det. Det skal handle om bilen over alle biler: den nye Mercedes Benz A Klasse bil. Grunden til, at jeg elsker den så meget er for det første, at jeg selv kører rundt i den (og elsker hver kilometer), samt dens flotte design og teknologi. Den nye A-Klasse indleder en helt ny Mercedes-Benz design-æra, som Mercedes’ fabrik har døbt ”Sensual Purity”. Dette har de gjort, netop fordi det revolutionerende design forener elegante og enkle linjer med bløde, sensuelle overflader. Og oven i hatten er selvfølgelig den overlegne teknologi. Med Mercedes Benz’ A Klasse får du en markant kølergrill, en pileformet front samt LED High Performance-forlygter, som giver A-Klassens design et ungt og sporty udseende. Det er moderne, men klassisk og altid i den sikreste udgive af en bil at være.

Lad os tale mere om design og komfort

Mercedes Benz bruger selv tre ord på deres hjemmeside, til at beskrive A Klassen: Rummelig, praktisk, luksuriøs. Denne Mercedes Benz A Klasse har en nyfortolket kabine, 370 liter bagagerum og widescreen-display. Det er helt nye standarder i bilindustrien, hvor biler kan være meget kompakte, men her er komfort, kvalitet og banebrydende teknologi er blevet kombineret med et sportsligt udtryk. For det første overrasker den nye og mere rummelige kabine, og så er det store widescreen display en kæmpe luksus. Her smelter speedometer og infotainment perfekt sammen og leverer alle informationer i øjenhøjde. Det skal være nemt at være chauffør i Mercedes Benz A Klasse biler. Derfor er skærmen er udstyret med den nyeste touchscreen-teknologi, samt det super smarte stemmestyrede MBUX-infotainmentsystem, som gør det muligt at have hands-free kontrol over bilen samtidig med, at man installerer forskellige ting i bilen. Det rykker både ved sikkerhed og komfort. Man kan for eksempel bruge ordene ”Hey Mercedes” (ligesom vi kender det fra andre voice control systemer), og herfra navigation hvilken musik man vil lytte til, om man vil have varme i sædet, om air condition skal skrues op eller ned osv.

Du kan også læse meget mere på bloggen lige her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *