Parterapi i Roskilde løser store og små problemer

Det er aldrig sjovt at skændes. Ikke desto mindre er det næsten umuligt at undgå – særligt i parforholdet hvor man bruger meget tid sammen. Der er dog forskel på skænderier, og nogle gange kan det være svært at løse det problem, der igangsætter dem. Parterapi i Roskilde er en mulighed, hvis I har brug for hjælp til at løse kommunikationsproblemer i forholdet m.m.

Det er okay at have dårlige perioder

Det kan være rigtig svært at håndtere, når det går dårligt med parforholdet. Allerhelst vil man nok bare have problemerne til at forsvinde af sig selv, så man kan gå tilbage til den tid, hvor alt var så let. For at ændre problemerne, skal man nemlig se dem i øjnene og indrømme for sig selv og andre, at man har brug for en hjælpende hånd. Dét er nemmere sagt end gjort, og derfor kan man være tilbøjelig til at grave problemerne ned i første omgang. Det får dog ikke problemerne til at gå væk. Tværtimod vil de blot hobe sig op, indtil konflikten er så stor og ubehagelig, at der ikke er nogen vej udenom.

Parterapi i Roskilde hjælper jer

Det er vigtigt at understrege, at dårlige perioder eller problemer i forholdet ikke er noget at skamme sig over. Det er noget alle gennemlever og noget alle har. Har du og din partner brug for hjælp, skal du altså ikke holde dig tilbage eller vente til problemerne er så store, at I begge drukner i dem. Prøv i stedet parterapi i Roskilde, så I kan starte en samtale om, hvordan I håndterer konflikten bedst muligt.

parterapi roskilde

Parterapi i Roskilde har fokus på kommunikation

Hos terapeuterne i Polonius kan du være sikker på, at du bliver mødt med stor forståelse og respekt. De er vant til at tale med mange forskellige slags mennesker og har sessioner for både par og enkeltpersoner. Til parterapi i Roskilde får I mulighed for at tale om jeres problemer på neutral grund. Samtidig kan parterapeuten guide jer, så kommunikationen bliver optimal. Det kan nemlig være udfordrende at tale om parforholdet, hvis der er følelser i klemme. Hos Polonius arbejder de i høj grad med NLP, som er en psykologisk metode, der kan bruges til at forbedre kommunikationen og fremme personlig udvikling. Polonius parterapi i Roskilde hjælper jer altså ikke kun med at blive bedre partnere, men også til at blive de bedste versioner af jer selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *