Frivilligt arbejde i udlandet: Rejs ud og oplev verden

frivilligt arbejde i udlandet

Er du frisk på eventyr? På at blive udfordret, at lære dig selv bedre at kende og at gøre en forskel for andre mennesker? Så skal du pakke rygsækken! Frivilligt arbejde i udlandet er det helt rette for dig, der drømmer om at rejse ud og opleve nye kulturer. Som frivillig får du en unik mulighed for at se landet indefra – gennem de lokales øjne. Du er med til at gøre deres verden bedre, og på samme måde, som du gør en forskel i deres liv, kommer de helt sikkert også til at gøre en forskel i dit.

Frivilligt arbejde i udlandet fremmer personlig udvikling

Vi kan ofte meget mere, end vi tror. Men det er ikke altid, at vi indser vores potentiale, før vi bliver sat på prøve. Når du laver frivilligt arbejde i udlandet bliver du konfronteret med andre kulturer og måder at leve på. Du vil sandsynligvis opleve en verden, der ikke er lige så materielt privilegeret som den, du kender.  Samtidig vil du skulle tage ansvar og være forberedt på, at tingene ikke altid går helt som planlagt. Det er altså ikke en charterferie, men du får til gengæld oplevelser, som ingen normal ferie kan give. Frivilligt arbejde styrker nemlig din selvstændighed og giver vigtig livserfaring, som kan følge dig hele livet.

Du kan godt!

Selvom frivilligt arbejde kan være hårdt, skal du ikke tvivle på, at du kan klare det. Hvis blot du er åben over for nye oplevelser og udfordringer, så skal det hele nok gå. Til gengæld for dine prøvelser, kan du se frem til den mest fantastiske rejse i dit liv. Bare spørg én, der har været afsted. Så vil de sikkert fortælle dig, at det var det hele værd.

Få Alott til at hjælpe med rejsen

Alott er et rejsebureau, som i flere år har sendt folk afsted på frivilligt arbejde over hele verden. De er kort sagt din professionelle samarbejdspartner, der hjælper dig med at rejse på en tryg måde. Er du i tvivl om, hvad du gør med visum, flybillet og forsikring m.m.? Så skal Alott nok hjælpe med at arrangere det hele. Du kan læse mere om dem og deres frivillighedsprogrammer ved at besøge deres hjemmeside. Dér kan du også benytte chatten, hvis du har nogle spørgsmål til Alott her og nu.  

Klik her, og se, hvordan du er sikret hjemkørsel i tilfælde af uheld, hvis du rejser i Europa.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *