Klaverstemmer vedligeholder dit klaver og flygel

klaverstemmer

Et musikinstrument er en fantastisk investering. Musik er nemlig i den grad noget, der kan berige livet. Er du den heldige ejer af et klaver eller et flygel? Så er det dog vigtigt, at du husker at vedligeholde det. Hvis ikke klaveret bliver stemt regelmæssigt af en klaverstemmer, så vil det nemlig tage skade på længere sigt. I dette blogindlæg vil jeg introducere dig for en dygtig og erfaren klaverstemmer, så du kan holde musikken ved lige, uanset hvor i Danmark du bor.

Derfor skal du bestille en klaverstemmer

Klaverer og flygler er nogle vidunderlige instrumenter, men de er lidt mere krævende end fx en guitar. Hvis du kender en guitarist, har du måske set, hvordan han eller hun lige hurtigt stemmer guitaren, inden de begynder at spille. Det kræver selvfølgelig lidt øvelse at blive god til det, men i praksis er det relativt nemt at gå til. Anderledes forholder der sig med klavererne. Her er det ikke lige så nemt at komme til strengene. Klaveret eller flyglet er en helt anden type instrument, der både er større og mere komplekst end guitaren. Kort sagt: Selvom du kan stemme en guitar, så er det altså en god idé at tilkalde en professionel klaverstemmer, når det kommer til stemning af flyglet. Ligesom guitaren skal flyglet stemmes regelmæssigt. Det behøver dog ikke gøres lige så ofte som guitaren, da der ikke flyttes lige så meget rundt på de store monstrummer. Det er nok med hver 6. eller 12. måned.

Hvad koster et besøg af en klaverstemmer?

Alt efter klaverets tilstand tager det mellem 1-3 timer eller mere. Er dit flygel eller klaver i god stand, kan du regne med 1-2 timer. Er det tværtimod længe siden, at klaveret er blevet stemt, så er det snarere 3 timer eller mere. Prisen afspejler naturligvis dette. Hos klaverstemmeren Phil Nice koster en stemning af et vedligeholdt klaver mellem 790-960 kr. afhængigt af, hvor i landet du bor. Phil Nice har base i Næstved, men kører ud i hele landet.

Få rådgivning om køb og salg af klaver

Phil Nice kan ikke kun stemme dit klaver. Han tilbyder også rådgivning, hvis du overvejer at købe eller sælge et klaver eller flygel. Phil Nice fungerer kort sagt ikke bare som din erfarne klaverstemmer, men også som din professionelle samarbejdspartner, der kan hjælpe dig med at få det helt rigtig klaver eller den helt rigtige aftale i hus.

Du kan læse mere om Phil Nice på hans hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *