Liggende sygetransport – Læs med

Her kan du lære meget mere om liggende sygetransport

Det er altid en svær periode, hvis man selv eller en af ens kære går igennem et sygdomsforløb. Det er hårdt rent psykisk for alle der berøres af sygdommen direkte eller indirekte og derfor har man brug for alt den hjælp man kan få. Liggende sygetransport er en service udstedt af DK Ambulancetjeneste, som er rettet mod patienter der ikke har akut brug for behandling. Derimod hjælper denne type transport dig med at komme til lægen eller på hospitalet i god behold. Denne artikel vil give dig et dybere indblik i denne form for sygetransport, således at du altid har et es i ærmet hvis sygdommen skulle opstå hos dig selv eller en pårørende. Det er nemlig smart og kan tage et læs af hverdagens problemer.

Liggende sygetransport i hele Danmark

Liggende sygetransport er til for at transportere patienter der ikke har akut brug for behandling. Dette kan være til institutioner som: Sygehuse, Fysioterapeuter, Privatklinikker, Speciallæger, Kiropraktorer eller noget helt andet der er relevant for din sygdom. Dette gælder desuden for hele det danske borgerskab, i takt med at DK Ambulancetjeneste tilbyder servicen i hele landet. Det er derudover også vigtigt at understrege, at hvis du befinder dig indenfor EU og har brug for liggende sygetransport, så er det en mulighed. Du har nemlig krav på hjemtransport i hele EU, hvis du er tilmeldt denne service. Der foretages herudover også ekstra ydelser for den sygdomsramte, hvis han eller hun fx. skal i lufthavnen.

Hvad er forskellen fra ambulancen?

Når uheldet er ude og nogen er kommet slemt til skade, så skal de hurtigst muligt til det nærmeste hospital. Dermed er det vigtigt at man ringer til en almen ambulance, da den har mulighed for at behandle dig undervejs hvis det er nødvendigt. Liggende sygetransport har nemlig ikke det tekniske udstyr ombord som kræves til behandling, da det ikke er transport for akutte patienter. Derimod er der stadig professionelle reddere med ombord på køretøjet, således at patienten og vedkommendes pårørende føler sig veltilpas. Herudover er det også smart at have, hvis en uventet situation nu skulle opstå. Læs mere om denne fantastisk service, inde på DK Ambulancetjenestes hjemmeside!

Ønsker at komme ud og rejse for at få en ordentlig oplevelse? Men vil du samtidigt gerne hjælpe andre mennesker eller dyr, som behøver det? Så er frivilligt arbejde i udlandet helt sikkert noget for dig! Følg linket og bliv lidt klogere på emnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *