Akupunktur i København – Traditionel medicin

Her er der mere information om akupunktur i København.

Akupunktur er en ældgammel alternativ behandlingsmetode som har sine rødder i Kina og andre dele af fjernøsten. Behandleren under denne metode hedder akupunktøren og indsætter tynde og aflange nåle i bestemte punkter på patientens krop. Ved at ramme disse bestemte punkter med nåle kan man faktisk forebygge eller behandle forskellige former for sygdomme. Men det skal dog understreges at behandlingen ikke helt har den samme anerkendelse, sammenlignet med konventionel behandling. Dermed er det ikke udelukket at du kan få hjælp af akupunktur i København. Læs med her i artiklen og lær mere om traditionel kinesisk medicin.

Akupunktur i København – Kiropraxis

Kiropraxis er en klinik der ligger på Østerbro, som tager sig af en masse former for behandling. Herunder vil du kunne se en liste over de forskellige muligheder hos praksisen, udover akupunktur i København. Men som udgangspunkt vil denne artikel tage stilling til akupunktur og den måde som de traditionelle kinesere forstod lægevidenskaben.

  • Kiropraktik
  • Funktionel træning
  • Baby Kiropraktik
  • Akupunktur
  • Kranio-sakral terapi
  • Kinesiologi
  • Massage

Hvordan blev akupunktur opfundet?

Det er de færreste der har et dybere indblik i akupunktur og derfor er det vigtigt at kommunikere denne ældgamle historie videre. Behandlingsformen er en del af den traditionelle kinesiske medicin også kaldt TCM. Den er flere tusinde år gammel, men dermed bliver der stadig tilbudt akupunktur i København, hos Kiropraxis. Teorien bag denne form for medicin bygger på at yin og yang skal være i balance, så menneskets livsenergi “Qi”, kan flyde frit og problemløst gennem kroppen i det der kaldes meridianbanerne. Yin og yang er på den ene side to modsættende kræfter, men på den anden side en del af hinanden. Dermed kan disse to ikke eksistere enkeltvis, men derimod kun i balance mellem hinanden. Dermed forsøger akupunktur i København at skabe denne balance, både i krop, psyke og helhed. Det hele hænger nemlig sammen.

Hvordan kommer jeg igang?

Hvis du ønsker at modtage behandling ved hjælp af denne ældgamle metode, så handler det i princippet blot om at kontakt til Kiropraxis. Virksomheden opererer professionelt og er altid klar på at høre hvad du har at sige! Man skal dog ikke få håbene alt for højt op, da det ikke er alt der kan behandles af akupunktur i København hos Kiropraxis. Men dermed er det altid værd at høre, om hvad der er muligt med den behandlingsform.

Ønsker du at rejse samtidigt med at du hjælper mennesker eller dyr der har brug for det? Så er frivilligt arbejde i udlandet lige noget for dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *