Nyt fjernvarmeanlæg: Få mest muligt ud af varmen

nyt fjernvarmeanlæg

Fjernvarme er både en billig og miljøvenlig opvarmningskilde. Udbyttet af energien er stort, CO2-udledningen er minimal og anlægget hverken støjer eller lugter. Men vidste du, at hvert andet fjernvarmeanlæg i Danmark faktisk ikke yder sit optimale? Læs med og se, om du skal have nyt fjernvarmeanlæg.

Skandale! 50 % af danske hjem har fejlfuldt fjernvarmeanlæg

Hvis du gik og troede, at du med dit fjernvarmeanlæg kunne opvarme boligen med god samvittighed, så kan du godt tro om igen. Teknologisk Institut har nemlig lavet en undersøgelse, hvor de kom frem til, at 50 % af danske hjem havde fejl i deres fjernvarmeanlæg. Dette betød, at anlægget brugte meget mere energi end nødvendigt. De var derfor dyre i drift og slet ikke så miljøvenlige, som boligejerne troede. Hvis du har et gammelt fjernvarmeanlæg, er det altså værd at få det serviceret. Ellers kan udgifterne hurtigt løbe op.

Hvem kan servicere dit fjernvarmeanlæg?

Hedegaard VVS er et dygtigt VVS-firma, der i mange år har udført kvalitetsarbejde for både private kunder og erhvervskunder. De udbyder en hel del forskellige services. Det gælder både alment VVS-arbejde, ejendomsservice, renovering af badeværelser og installering af nyt fjernvarmeanlæg eller gasfyr. De har kort sagt en stor faglig viden om alle VVS-installationer i boligen. Du kan derfor roligt bestille dem til at efterse dit fjernvarmeanlæg. Under besøget kan de også tilbyde rådgivning i forhold til, hvordan du mindsker dit energiforbrug. Hos Hedegaard VVS tænker de nemlig både på dig og på klimaet.

Invester i et nyt fjernvarmeanlæg

I rigtig mange tilfælde kan et nyt fjernvarmeanlæg være den rette løsning. I stedet for at skulle bruge penge på at reparere fejl i det gamle anlæg, kan du lige så godt investere i et nyt og fremtidssikret fjernvarmeanlæg. Så får du nemlig et anlæg, der kan yde sit optimale, og som derfor vil mindske dit varmeforbrug. Det kan være en dyr pille at sluge, men nogle gange kan det altså bedre betale sig at investere i nyt i stedet for en hurtig lappeløsning.

Hør nærmere om nyt fjernvarmeanlæg

Vil du vide mere om fordelene ved at installere nyt fjernvarmeanlæg? Så kan du kontakte Hedegaard VVS. De kan også vejlede dig, hvis du er i tvivl om, hvad den bedste løsning er for dig og din økonomi. Du sender bare en mail via formularen på hjemmesiden. Så ringer de dig op til en uforpligtigende samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *