Effektiv fedtsugning på hals

Effektiv fedtsugning på hals

I dag på bloggen skal vi tale om en super god og effektiv fedtsugning på hals og kæbe, som du kan få hos Bonnie Erichsen. Hun mener, at en operationen skal være uden nogen væsentlig risiko for patienten og
kirurgen skal selv være overbevist om, at resultatet vil være en forbedring. Læs med!

Fedtsugning på hals kan hjælpe på selvtilliden

Det er forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor i kroppen de er placeret. Nogle mennesker har overskud af fedtceller på kæbelinjen og på halsen, andre har på lår, baller, overarme eller mave. Det er super individuelt, og derfor er denne effektive fedtsugning på hals og kæbeparti også super god, når den fokuserer på den enkeltes behov. Du skal dog huske at have en mente, at en skrå hageprofil også kan skyldes et lavtsiddende tungeben, og dette vil en fedtsugning altså ikke hjælpe på. Når du skal til den første konsultation er det en god idé, at have en ven eller et familiemedlem med. Til denne undersøgelse, tager Bonnie Erichsen billeder og markerer på billederne, hvor fedtsugningen foretages. Tungebenets placering og hudens kvalitet diskuteres så du kan overveje mulighederne for en fedtsugning. Læs med nedenunder, hvis du vil vide hvordan det hele foregår.

Selve operationen

Fedtsugning af hals og kæbe foretages oftest i lokalbedøvelse. Du skal møde op på klinikken et stykke tid før operationen, og en halv time før operationen får du så smertestillende medicin, oftest Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Disse smertestillender betyder, at du godt kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Du kan selvfølgelig også have en veninde eller et familiemedlem til at hente dig, hvis du er mere tryg ved dette. Gennem et lille snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hagen, føre kirurgen en kanyle ind og fjerner overflødige fedtceller på din hals og kæbe, så kæbelinjen bliver mere markeret. De små sår lukkes med et enkelt sting, og så får du en let komprimerende bandage om hovedet, som du skal have på hjem. Efter ca. en uge skal du komme tilbage til klinikken, hvor dine tråde vil blive fjernet. Hævelse og blå mærker forsvinder som regel efter 10 dage, og så vil du se ud som normalt. Det bør forhåbentlig give dig bedre selvtillid, så du igen er glad for dit spejlbilleder.

Læs mere om sundhed her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *