Trappevask Købehavn for virksomheder som din og min

trappevask København

Har du hyret nogen til trappevask København i din virksomhed, eller står I selv for det internt? Det afhænger måske af om din virksomhed overhovedet er beliggende i Københavns området. Derfor kan du selvfølgelig sagtens have hyret et eksternt firma alligevel.

Vi hyrede firma til trappevask København

Her I virksomheden har vi valgt at benytte os af et firma til trappevask København. Vi er beliggende ved Ballerup, og her kommer de altså nemt ud fra firmaet og vasker trapper. De ordner dog også andre opgaver i ny og næ. Vi har en alt-mulig dame ansat her i firmaet, som laver kaffe, køber frugt, vander blomster, vasker op, gør klar til møder og lignenede. Ja, hun har en bred vifte af opgaver, og i princippet kunne vi også have bedt hende om at vaske trapperne her i ejendommen. Jeg synes dog det giver god mening at hyre et eksternt firma til trappevask København.

De kan nemlig komme tidligt om morgenen inden vi andre møder ind, eller efter kontor tid, når vi er gået hjem. Desuden har vi også hyret samme firma til at foretage flere enkeltstående og længerevarige opgaver. F.eks. havde vi dem sidste vinter til at komme og skovle sne, når det var nødvendigt. Vi behøvede ikke ringe til dem på de dage hvor det havde sneet. Vi lavede en aftale med dem i begyndelsen af sæsonen, og så sørgede de selv for at komme og skovle når det var nødvendigt.

Til både privat og erhverv

Det er selvfølgelig nok ret almindeligt at hyre nogen til at vaske trapper i virksomhed. Måske man har et fast rengørings team, eller en pedel gående som ordner den slags opgaver. Det med at benytte mig at et firma som decideret udfører opgaver som trappevask København, kom egentlig af at vi bruger det samme firma i den ejendom jeg bor i. Det er en ejer boligforening. Her har vi altså valgt at lade et firma stå for den tjans, fremfor selv at skulle gøre det på skift.

Det fungerer super godt, og vi har været meget tilfredse med dem. Derfor ringede jeg en dag og forhørte mig om, hvornår de ellers tilbød trappevask København, og det gjorde de altså heldigvis også når det drejede sig om virksomheder. Det er ikke blot vask af selve trappetrinene. Det er også rengøring af gelændere, hvilket jo er særligt vigtigt i disse tider. Specielt på en arbejdsplads, hvor mange medarbejdere går på trapperne i løbet af en dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *