Boligstylist til dine projekter? Så lad mig hjælpe dig

boligstylist

Står du og har brug for en boligstylist til et eller flere af dine projekter, så lad mig hjælpe dig. Det er rigtig ofte virksomheder som hyrer mig til forskellige erhvervs relaterede opgaver, men det hænder også at jeg bliver hyret privat til folk som simpelthen bare gene vil have fornyet deres stue, have lavet et walk-in closet eller optimeret pladsen i et værelse.

En boligstylist har mange alsidige projekter

Man må sige at mit job som boligstylist er alsidigt. For det første så er det jo et kreativt erhverv, og det elsker jeg virkelig. Jeg er involveret i så mange forskellige projekter, og det gør virkelig at der ikke er to dage der er ens. Den ene dag kan jeg komme hjem i et hjem som skal have indrettet et børneværelse på en måde så der nemt kan bo to på det. Den næste dag kan jeg være kaldt ud til en virksomhed, som ønsker at optimere deres fysiske arbejdsmiljø. Det kan vitterligt også være noget helt tredje.

Jeg hyres også ofte af magasiner og bureauer til fotoskydninger. Her skal jeg style et rum eller hjørne, og i mange tilfælde får jeg rimelig frie tøjler til at finde rekvisitter til fotoskydningen. Selvfølgelig er der ofte nogle guidelines der skal følges. Et overordnet tema. Jeg kan rigtig godt lide at gå i genbrugsbutikker og på loppemarkeder for at finde de ting jeg skal bruge til at style et rum. Der kan man finde så mange fine og sjove finurlige sager, og så er de jo ret unikke. Som du kan høre, så indebærer jobbet som boligstylister mange forskellige aspekter.

Jeg er der til at se mulighederne for dig

Man kan sige at mit job rent basalt består i at se mulighederne for andre. Se mulighederne i et rum eller en indretning. Det er blandt andet derfor at ejendomsmæglere gør brug af min service. Hvis de f.eks. har problemer med at sælge en ejendom, så kan jeg hjælpe dem med at få rummene til at se mere indbydende ud. Hvis de mulige købere har svært ved at se sig selv i det hus eller rum, så handler det om at finde en løsning som gør at de pludselig kan forestille sig at bo der.

Det er lidt det samme når jeg kommer ud til virksomheder og indretter kontorer, showrooms, fællesrum osv. Her handler det også om at gøre rummene mere indbydende, så de ansatte i virksomheden har lyst til at være i de rum. Det er sådan set det mit job som boligstylist går ud på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *