Start din virksomhed ved at leje dig ind i en erhvervsbygning

Der er masser erhverv til leje i Danmark og at leje erhvervsbygning er et godt sted at starte, når man er en helt ny iværksætter. Dog skal du overveje, når det kommer til erhverv til leje, at den virksomhed, du ønsker at åbne, skal passe til den type lokaler, du planlægger at leje. For eksempel vil en virksomhed som en restaurant eller en café kræve en anden type forretningslokaler end en kontorvirksomhed.

Når det drejer sig om erhverv til leje, er der et par ting, som du bør huske på for at sikre, at du finder den bedst mulige løsning for din virksomhed. Den første ting, du skal gøre, er at beslutte dig for, hvor din virksomhed skal ligge. Du skal overveje faktorer som, om området er travlt eller ej, hvordan de omkringliggende virksomheder er, og hvor let det er at komme til fra potentielle kunder eller klienter. Det er vigtigt, at dine medarbejdere kan komme nemt på arbejdet, hvis du har folk ansat. Dog er det også vigtigt, at lejen ikke bliver så høj, at du ikke kan betale den, blot fordi du gerne ville ligge centralt.

En anden vigtig faktor, som du skal overveje, når det kommer til erhverv til leje, er størrelsen på lokalet eller bygningen, som du lejer. Du skal sikre dig, at de forretningslokaler, du lejer, er store nok til at rumme alle dine forretningsbehov, men ikke for store, så du betaler for plads, som du ikke har brug for.

Den sidste ting, du skal tænke på, når det drejer sig om erhverv til leje, er, hvilken type kontrakt du skal underskrive. Der er normalt to typer kontrakter til rådighed; en standard erhvervslejekontrakt eller en kortfristet erhvervslejekontrakt. En standard erhvervslejekontrakt er normalt underskrevet for en periode på 3-5 år, mens en kortfristet erhvervslejekontrakt kan være alt fra 6 måneder til 2 år. Det er vigtigt, at du vælger den rigtige type kontrakt for din virksomhed, da dette vil have en indvirkning på, hvor mange penge du betaler hver måned, samt hvor længe du er forpligtet til at være på stedet.

Hvis du overvejer at udleje en virksomhed, er der mange ting, du skal huske på for at sikre, at du finder den perfekte løsning for din virksomhed. Lige fra at beslutte beliggenhed til at tænke over kontrakttypen er der meget at tænke over – men det er det hele værd for at få en optimal start for din virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *