Skimmelsvamp undersøgelse er en investering i dit helbred

skimmelsvamp undersøgelse

Har du nogensinde fået foretaget en skimmelsvamp undersøgelse af dit bygningsværk? Det kan være en rigtig god ide hvis du har mistanke om fugt, råd eller svamp i f.eks. vægge og lofter.

Derfor er en skimmelsvamp undersøgelse en god ide

Hvad enten du står som privat husejer, offentlig instans eller med en erhvervs ejendom, så er det en god idé at få foretaget en skimmelsvamp undersøgelse. Råd og svamp opstår når der på en eller anden vis har ophobet sig fugt mellem f.eks. væggene. Hvis først der begynder at dannes fugt inde i murværket bagved væggen, kan det være svært at slippe af med igen. Når man ikke kan slippe af med fugten, bliver den i murværket og isolering og omdannes med tiden til svamp og råd.

Fugt opstår som regel ved dårlig isolering. Ofte er det i gammelt murværk, som måske ikke har den samme isolering som vi bruger i dag. I dag er der en lang række krav til isolering, som skal opfyldes. Bl.a. for at undgå svamp og råd. Det er nemlig ganske sundhedsskadeligt at opholde sig i rum med svamp i længden. Den kolde fugt og de sundhedsskadelige bakterier som opstår, påvirker lungerne og dermed din egen, dine børns eller andres vejrtrækning.

Dit helbred påvirkes markant

Det er et faktum at ens sundhed og helbred udsættes for fare, når man over længere tid opholder sig, hvor der er skimmelsvamp. Hvis du befinder dig i det, er det noget du vil have lyst til at gøre noget ved øjeblikkeligt. Som ejer af en offentlig bygning eller erhvervs ejendom, er det også dit ansvar at sørge for at der ikke er sundhedsskadelige forhold. Det er værd at investere i en skimmelsvamp undersøgelse, for at sikre at du ikke har mennesker som arbejder i dine lokaler, og udsættes for råd og svamp. Det er trods alt en tredjedel af vores dag, som foregår på arbejdspladsen.

Af den grund er det vigtigt med et optimalt indeklima. Et man kan arbejde effektivt i, og som ikke udsætter nogen for sundheds fare. Har du mistanke til skimmelsvamp eller ønsker du blot at få undersøgt om alt er som det skal være, så kontakt et professionelt firma, og forhør dig om mulighederne. De sender garanteret gerne en ud og kigger på sagerne, og samtidig kan du dele dine bekymringer, og få en professionels syn på sagen. Han vil vurdere hvorvidt en skimmelsvamp undersøgelse er nødvendig,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *