Professionel tagdækning på Sjælland

Vi er en familieejet virksomhed som blev grundlagt i 1983, men vi har mere end 45 års erfaring i branchen. Vi giver professionel vejledning, om fx produkter og materiale valg. Vi tager vores arbejde meget seriøst og vi kan derfor med sikkerhed sige at kunden er i sikre hænder. Vi står altid klar til at hjælpe dig, uanset størrelsen på den tagdækningsopgave du skal have løst. Vi tilbyder vores ekspertise til både private og erhverv.

Tegltag

Tegltag i København og omegn?

I Danmark er tegltage det mest populære tag. Udover at tegl giver et super flot udseende, er det også utroligt holdbart til det danske klima. Et tegltag har en levetid på 60-100 år.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal vælge et tegltag, eller en anden form for tag, vil vi anbefale at gå tilbage og se hvilken type tag dit hus tidligere har haft. Ofte kan man genskabe en del af charmen i huset, men med et nyt og moderne look. Ofte benyttede man sig af tegltag i gamle dag, da der er mange fordele. Udover den gode holdbarhed, så kan et veludført tegltag øge værdien i dit hus, hvis du en dag skal sælge. Man skal dog være opmærksom på om ens tag kan holde de tegl man vil lægge. Hvis taget er skrøbeligt kan det være en idé at finde et lettere tag, som f.eks. tagpap.

Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit tag kan holde en specifik tegltype, er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak på telefon: 25344246

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *