Professionel skilsmisseskøde

Skilsmisseskøde
En skilsmisse kan ofte være svær og uoverskuelig. Man drukner ofte i papirarbejde, som kan være svært at overskue. Der kan være fælleseje, som har stor værdi, hvor det er vigtigt at papirarbejdet bliver udarbejdet rigtigt. Hos Skøde Centret sørger vi for korrekt udarbejdelse og tinglysning af nyt skøde. Med mere end 15 år i branchen, har vi skabt en stor ekspertise, hvilket resulterer i et professionelt arbejde.

 

Et skilsmisseskøde er et juridisk bindende dokument, der på samme måde som et almindeligt skøde fastslår, hvem der er ejer af en bolig. Et skilsmisseskøde bruges i forbindelse med separation, skilsmisse eller samlivsophør, hvor den ene part skal overtage den fælles bolig som eneejer. Ved at overlade udarbejdelsen af dit skilsmisseskøde, kan du lægge vægt på de ting som er mest vigtig for dig selv.

Skilsmisseskøde

Tinglysning af skilsmisseskøde

Skilsmisseskødet skal tinglyses, så den nye ejer fremgår af det offentlige tinglysningsregister.

 

Dog er skilsmissseskødet ikke underlagt de samme regler om afgifter, som er forbundet med tinglysning af et almindeligt skød. Ved at benytte jer af skoedecentret.dk sørger vi for at skilsmisseskødet tinglyses korrekt i tingbogen. Vi opretter altid vores nye skilsmisseskøde via den digitale tinglysning hos Tinglysningsretten. Så snart at det tinglyste skøde er færdiglyst hos Tinglysningsretten, så fremsender vi det til begge parter. Når alt er udarbejdet som det skal, tilbyder vi ligeledes vores ekspertise. Så har du efterfølgende spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Pris på skilsmisseskøde

Vi sikrer at du får reduceret tinglysningsafgiften til kr. 1.750, da dette er muligt ved skilsmisse. Derudover koster vores service kun 3.950 kr. Hvilket ofte er halv pris af prisen på en “normal” advokat. Udover at vi sikrer dig at tingslysningsafgiften er 1.750,- så sikrer vi at du kan bruge din tid et andet sted. Er du interesseret i at høre mere – Så ring til os i dag og få en uforpligtende snak.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *