Professionel brolægning & anlægningsarbejde

Hos Slagelse Anlægsfirma ApS har vi mange års erfaring inden for branchen, hvilket betyder at vi kan tilbyde vores kunder den mest optimale løsning. Vores kundekreds omfatter virksomheder såvel som private husstande i hele Slagelse og regionalområdet. Slagelse Anlægsfirma ApS består af 30 engagerede og kompetente medarbejdere. Vi har ingen stor administration. Dette kommer vores kunder tilgode gennem fornuftige priser, høj kvalitet og stor fleksibilitet.

Brolægning

Brolægning udføres i forbindelse med alle opgaver f.eks. terrasser, indgangspartier, fortorv, parkeringpladser m.m. Vi arbejder med alle typer belægningssten herunder chaussesten, kantsten, fliser, granit, betonsten m.m. I vores anlæg og brolægningsfirma i Slagelse laver vi alt lige fra terrasser til komplicerede belægninger hele vejen rundt om jeres hus. Vi har de dygtigste medarbejdere med mange års erfaring i brolægningsarbejde. Uanset om det er brolægning i beton eller granit, så kan du være sikker på, at vi har den rigtige viden og kompetencer til at udføre de bedste og smukkeste resultater. Det er kun fantasien som sætter grænser, når vi støber i beton. Vi er altid i dialog med vores kunder, så vi kan skræddersy vores løsninger efter dine behov.

Gravko

Anlægningsarbejde

Vi tilbyder professionel anlægningsarbejde, af haver for både private og erhverv i hele Slagelse og omegn. Vi er have og anlægs specialister, som der kan varetage alle dine arbejdsopgaver til en fornuftig pris. Kundekontakt er ekstremt vigtigt for os, så vi kan skræddersy vores løsninger efter dine behov. Vi har udelukkende glade kunder, hvor vi oplever at mange af jer anbefaler os videre. Lyder det som noget for dig, er du velkommen til at klikke ind på vores hjemmeside eller ringe og få en uforpligtende snak på : tel: 29 73 13 17

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *