Professionel anlægsgartner

TJ Anlægsgartner er din anlægsgartner i Odsherred og omegn. Vi tilbyder vores services til både private, erhverv og bolig – og grundejerforeninger. Med mange år i branchen, har Troels og hans medarbejdere skabt enorm ekspertise, som i sidste ende gavner kunderne. Vi er altid i dialog med vores kunder, så vi kan skræddersy vores ydelser efter dine behov.

Træfældning Odsherred

Det er flot med træer i haven eller på naturgrunden, men bevoksningen kan hurtigt tage overhånd, så det kan være nødvendigt med træfældning eller beskæring.

Træet står måske tæt op ad huset, drivhuset eller ved blomsterbede, hvor det kan være en vanskelig opgave at foretage træfældning. Det kan også være en smuk udsigt, der generes af tæt bevoksning eller store træer. Kraftige storme kan forårsage væltede eller beskadigede træer, hvor det kan være nødvendigt med efterfølgende træfældning eller nedskæring.

TJ Anlægsgartner har det nødvendige udstyr og den nødvendige ekspertise og erfaring i at løse forskelligartede opgaver. For os er det yderst vigtigt, at træfældning udføres med stor præcision og sikkerhed.

Træfældning

Beskæring 

Ligesom træfældning, så tilbyder vi også beskæring. Er din have vokset sammen eller vokset dig over hovedet, kan det være tid til en beskæring. Træbeskæring, også kaldet træpleje, foretages bedst i efterårs- og vinterperioden, hvor træer og buske har nedsat vækst. På dette tidspunkt er gennemstrømningen af væske i træerne nedsat i forhold til om sommeren. F.eks. skal beskæring af ahorn, valnød og birk foretages i det sene efterår, da de ellers vil ”bløde” kraftigt. Har du lyst til at høre mere, så klik ind på vores hjemmeside, eller ring til os og få et uforpligtende tilbud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *