Købte Dickies 874 bukserne – endelig!

Dickies 874

Jeg har snakket om Dickies 874 arbejds bukserne før her på bloggen, og nu har jeg altså endelig købt dem. Jeg synes de er så mega cool og street. Hvis I ikke allerede kender mærket, så kan jeg altså kun anbefale at tjekke det ud.

Mine nye Dickies 874 bukser

Hvis du slet ikke har hørt Dickies nævnt inden for det seneste år, så er jeg lige ved at tro at du har boet under en sten. Ej, selvfølgelig skal man være til deres stil og gå lidt op i street wear fashion. Mærket er jo egentlig super gammelt, men har de seneste år virkelig fået en renæssance. Den gang de startede var det jo udelukkende arbejds tøj de lavede. Sådan håndværker agtigt tøj. Et af deres mest populære items er nok deres Dickies 874 arbejds bukser, som jo er blevet super populære som hverdags buks.

Jeg har netop købt mig sådan et par bukser, og jeg er så mega glad for dem. Jeg synes de er overdrevet fede, og har allerede haft dem på en del gange. Heldigvis er mærket blevet mere tilgængeligt i Danmark. Nogle af de fysiske streetweat butikker har lidt ting som caps og sweats, men Dickies egen danske hjemmeside har et virkelig bredt udvalg. Jeg har foreløbigt kun købt Dickies 874 bukserne i grå, men jeg overvejer også at købe dem i en anden farve. De er nemlig virkelig behagelige også.

Ikke kun for fyre

Dickies 874 er ikke kun for fyre. De er altså også for piger, og jeg kan ret godt lide det baggy fit de har. Jeg sætter dem gerne sammen med en mere tætsiddende tanktop for at give lidt balance i looket. Jeg er lidt en sneakers pige, men jeg kan også lide at have feminine elementer i mine outfits. Dog er jeg nok også den første til at hoppe i en sweatshirt, for jeg elsker komfortabelt tøj, Og så er der bare så mange nice sweats og hoodies for tiden.

Jeg tror at mit næste Dickies køb skal være en sweatshirt med Dickies 874 logo. Har du selv øje på noget af deres tøj? Jeg prøver at holde lidt igen med shopping, men man kan jo altid ønske sig noget til jul, ikke? Jeg tror da nok der ryger et par pieces på min ønskeseddel i hvert fald. I hvert fald synes jeg det er virkelig fedt at Dickies 874 har fået deres egen danske webshop med et rimelig stort udvalg af tøj og accessories.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *