Hvilken foder fortjener din kat?

Har du en kat, eller overvejer du at få en kat, så skal du sørge for at give den ordentlig foder. En god kost er nemlig uhyre vigtig for din kats velvære. Men der findes meget forskelligt kattemad, og det kan være være svært og næsten uoverskueligt at finde frem til den bedste mad. Men foder der er baseret på ordentlige ingredienser, er et godt sted at starte. Måske har du også hørt, at fiskeolie er godt for din kat. Noget kattemad indeholder fiskeolie og friske ingredienser, så din kat får det bedste at spise – for hvis du fortjener det bedste, så gør din kat også.

Henne Pet Food tilbyder kattemad, som lavet på frisk laks og som indeholder præcis de ingredienser, som din kats krop har godt af. Derudover har de også kosttilskud, hvis din kat har brug for ekstra olie.

Din kat fortjener det bedste

Din kat fortjener at få den bedste mad, så dens krop kan holde sig sund. Du vil hurtigt kunne se, hvis din kat ikke får den rigtige næring. Blandt andet vil dens pels begynde at miste glansen, og det kan også være, at din kat begynder at lide af dårlig mave. Derudover har kosten også en indvirken på kattes led og muskler. Hvis din kat virker svag, så kan det være pga. maden.

Det er altså ikke helt ligegyldigt, hvad du fodre din kat med, da det har en stor betydning for din kats sundhed. Og jo sundere din kat er, jo bedre er det for både dig og den. Du vil også spare penge på irriterende dyrelægeregninger, da du med sund og nærende kost vil kunne forebygge en del sygdomme hos din kat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *