Få fjernet dobbelthagen med fedtsugning af hals

Få fjernet dobbelthagen med fedtsugning af hals

Hej bloggen! I dag skal vi tale lidt om fedtsugning af hals. Det er nemlig helt forskelligt fra menneske til menneske, hvor mange fedtceller man har, og hvor de er placeret. Nogle kan have overskud af fedtceller på kæbelinjen og på halsen, og hvis det er dig, kan du med fordel læse med i dag.

Fedtsugning hjælper på overskud af fedtceller på kæbelinje og på hals

Det er som nævnt helt forskelligt fra menneske til menneske, hvor ens overskud (eller om man overhovedet har overskud) af fedtceller placeres. Placeringen og antallet af kroppens fedtceller er fastlagt allerede i puberteten. Man kan sige, at det allerede på den tid er bestemt, hvor man tager på, hvis fedtcellerne bliver større. Det kan være på overarmene, hals, kæbe, lår, baller osv. Med en fedtsugning på hals og kæbelinie hos Bonnie Erichsen kan du komme af med det uønskede fedt på steder, hvor det virkelig ikke er nemt at komme det til livs. Selvom dine spisevaner er sunde og du dyrker motion regelmæssigt. Jeg tænkte, at vi sammen kunne gennemgå, hvordan denne operation foregår, så du er mere sat ind i tingene. Bonnie Erichsen er en professionel klinik, med dygtige folk ansat, som kan tage sig godt af dig.

“Hamsterposer” forsvinder desværre ikke helt

Har du “Hamsterposer”, som det så sødt bliver kaldt, så kan Bonnie Erichsen desværre ikke love, at de går væk under en fedtsugning af hals. Dog bliver de kraftigt reduceret, og du skulle gerne gå fra klinikken med et smil på læben, og stor selvtillid omkring det område.

Hvordan foregår operationen?

Fedtsugning af hals og kæbe foretages oftest i lokalbedøvelse, fordi dette er nemmest at komme ind og ud af for patienten. En halv time før operationen får du smertestillende medicin, som oftest Panodil og Brufen samt et binyrebarkhormon, Dexametason, mod hævelse. Denne form for bedøvelse betyder også, at du godt kan køre bil, efter du har sundet dig et par timer efter operationen. Rent praktisk, så føres en kanyle ind gennem et lille snit på en halv centimeter foran hvert øre og under hage. Hermed fjernes overflødige fedtceller, så kæbelinjen bliver mere markeret, ligesom du engang kendte dig selv. De små sår lukkes med et enkelt sting, og du får en let komprimerende bandage om hovedet. Efter cirka en uge, skal trådene fjernes. Det er en nem procedure, så hvis du har været nervøs over det før, kan du nu se hvor enkelt det er. Jeg håber, at denne blogpost har været til hjælp.

Læs også mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *