Tandretning med dygtig tandlæge

tandretning gjort nemt og bekvemt

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om tandretning hos en dygtig tandlæge. Der er nok mange af os, mig selv inkluderet, som drømmer om et Hollywoodsmil, men som aldrig får gjort noget ved det fordi det er dyrt eller besværligt. Måske føler vi os for gamle til at have bøjle på tænderne?

Læs med omkring tandretning

Det behøver slet ikke være så svært at få foretaget en tandretning som voksen. Da vi var børn havde vi alle mulighed for at komme til skoletandlægen, og vi fik regelmæssigt tjekket bisserne. Vi fik endda tilbudt en bøjle, hvis der var behov for det. Og det var gratis. Men efter vi alle bliver 18 år er tandlægen jo desværre ikke gratis mere, og man begynder virkelig at overveje, hvornår og for hvad man går til tandlæge. En tandretning er som oftest ikke en af dem. Men i dag skal det netop handle om, hvorfor det slet ikke er så svært, som du tror. Siden 2005, har tusindvis af mennesker nemlig valgt at få hjælp med deres tænder hos en helt bestemt tandlæge, som ligger både på Frederiksberg og i Holbæk. Det kommer som oftest af tre årsager, som jeg synes, at vi skal tale om nedenfor. 

De 3 hyppigste årsager til at ville have rettet sine tænder

Der er 3 hyppige årsager til, at folk vil have en tandretning. Det er de årsager, som tandlægen hører oftest. Den første er, at man er ked af sit smil. Man synes, at man har skæve eller grimme tænder, så man ikke har lyst til at andre folk ser dem og det at smile på et billede er ens værste fjende. Det kan også være, at ens tandstilling påvirker de øvrige tænder eller mundhule negativt, så tænderne f.eks. slides unødigt. Den tredje, lidt mere alvorlige grund, kan være ens bidfunktion. Den kan uhensigtsmæssig og det kan give en række afledte problemer med bl.a. kæbeledsproblemer, muskelsmerter og hovedpine. Dette kan skabe store gener i din hverdag, og det kan være, at du slet ikke er klar over, at det er dine tænder, der er problemet. Men nu ved du, at du bør tage en tur til tandlæge, hvis du har disse problemer. Du kan få en gennemsigtig bøjle, som hedder en Invisalign. Det er der rigtig mange voksne, som gør brug af. Man kan ikke se den, og man kan tage den af og på.

Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *