Skrothandler for dig, som har masser af skrald – til erhverv

Jeg er glad for, at I er kommet forbi. I dag skal det handle om en skrothandler, som har mange års erfaring, og kan hjælpe alle i Danmark og Sverige.

Hej alle sammen! Jeg er glad for, at I er kommet forbi. I dag skal det handle om en skrothandler, som har mange års erfaring, og kan hjælpe alle i Danmark og Sverige. Måske er det noget, som du leder efter? Så læs med i dag her på bloggen.

Skrothandler: hvad kan du bruge det til?

Jeg vil i dag sætte fokus på noget så sexet som skrald. Ja, det lyder måske ikke så fedt, man faktisk er det det. I dag her på bloggen skal vi tale om en skrothandler, som kan hjælpe både danske og svenske firmaer med at komme af med deres skrald. Så derfor kunne jeg mega godt tænke mig at høre nede i kommentarfeltet, om nogle af jer har en virksomhed? For er det sådan, at nogle af jer har en virksomhed, så synes jeg klart, at I skal tage fat i denne skrothandler. De hjælper med at komme af med maaaaange slags skrot. Det er både metal, aluminium, ledninger, batterier, kobber og meget andet. Det er helt almindeligt, at have meget skrald, hvis man har med bygninger at gøre for eksempel. Måske nogle af jer gør det? Lidt om denne skrothandler: De tager i Danmark imod dit skrald på en af deres 5 modtagerpladser. De er fordelt rundt omkring i landet. De går meget op i, hvor skraldet bliver afleveret til dem, fordi de går op i at være så gode ved miljøet, som de kan. Læs med nedenfor.

En god sags tjeneste

Som sagt går denne skrothandler rigtig højt op i miljø. Derfor er det også vigtigt for dem, hvordan du afleverer dit skrot til dem. På den måde er de sikre på, at de kan behandle de. F.eks. må der kun være en hvis procent vand med skraldet, det må ikke være blandet osv. Dette kan du læse meget mere om inde på deres hjemmeside, som jeg har linket til længere oppe. Hos denne skrothandler kan du også leje udstyr som containere osv., som kan hjælpe dig med at organisere dit skrald og dermed gøre det nemmere for skrothandleren at renovere skraldet senere hen. Jeg håber, at dette har været hjælpsomt for de af jer, som har større virksomheder. Vi bruger det ofte i vores firma, hvor vi jo bygger og derfor har rigtig meget skrot hele tiden.

Læs mere på bloggen lige her og ha’ så en dejlig mandag derude alle sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *