Sikring mod oversvømmelse med FloodFrame

I dag skal vi tale om den bedste sikring mod oversvømmelse, du kan finde på markedet. Det er en løsning fra FloodFrame

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om den bedste sikring mod oversvømmelse, du kan finde på markedet. Det er en løsning fra FloodFrame, som bliver gravet ned i jorden omkring dit hus, så den passer perfekt til huset og dets omgivelser. Læs med og bliv meget klogere. 

Sådan fungerer den bedste sikring mod oversvømmelse på markedet

Har du nogensinde hørt om FloodFrame? De har et produkt, som er den bedste sikring mod oversvømmelse, du kan finde. Deres produkt er kommet til at helt ny teknologi, og er tilmed miljøvenlig i både de miljøgodkendte materialer, men også fordi systemet hverken gør brug af strøm eller andre eksterne energikilder. Det kører helt automatisk. FloodFrame nedgraves omkring dit hus som en usynlig, permanent installation. Den aktiveres automatisk, når vandet stiger, så du skal ikke tænke på selv at slå den til. Hvis der er buske, træer eller hegn i vejen, når FloodFrame kommer ud for at grave den ned, så sørger de selvfølgelig for, at tingene bliver enten flyttet, eller at selve sikringen mod oversvømmelse virker omkring disse elementer. Dette kan du være sikker på, med deres mange års erfaring, at de har helt styr på. Lad os tale lidt om, hvordan rammen præcis fungerer.

Hvordan aktiveres sikringen?

Lad os tale om, hvordan den bedste sikring mod oversvømmelse på markedet, virker. Tænk på en af de gange, hvor regnen bare har stået ned i stænger i en uge i træk. Det regner og regner og regner. På et tidspunkt bliver det for meget for de forskellige vandafløb, åerne løber over bredderne og vandet begynder at stige. Når vandet begynder at bevæge sig ind mod dit hus, og for eksempel ville løbe ned i din kælder, så udløses der en mekanisme i din FloodFrame, som skubber den vandtætte dug ud af boksen. I takt med at vandstanden øges, sørger vandet selv for, at dugen rulles ud langs jorden og op ad huset. Du kan se en video inde på FloodFrames hjemmeside, som fint demonstrerer, hvordan det fungerer. Det er så smart! Dugen sørger helt selv for, at huset bliver pakket ind og holdt tørt. Den kravler også op ad muren, hvis vandet bliver ved med at stige. Når du køber en FloodFrame, så hører der også et serviceabonnement med. Med dette serviceabonnement skal du bare ringe til FloodFrames søde medarbejdere, når din vandtætte dug har været i brug.

Læs mere om bolig på bloggen her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *