Professionel indretningshjælp

Et hjem skal være et sted hvor mange kan føle sig hjemme. Det skal være hyggeligt, samt personligt, så man rigtigt kan slappe af – både alene, men også sammen med andre. Vi har professionelle indretningshjælpere, som kan hjælpe dig med at skabe det perfekte hjem for dig. Hos Jens Lyngsøe Interieur tager vi udgangspunkt i den enkelte kundes smag, ønsker og behov. Vores designsnit og æstetik er stærkt inspireret af den sydeuropæiske stil, der både kan være et hyggeligt og et elegant modspil til den nordiske minimalisme.

Ønsker du at møde en af vores indretningskonsulenter i dit eget hjem har vi en pakke hvor vi gennemgår dine ønsker hos dig i op til en time. Herefter forbereder konsulenten en plan med stof, møbel og farvevalg hvor i efterfølgende afholder et møde i butikken. Prisen for pakken er 3.500,- kroner som bliver refunderet ved køb over 40.000,-. Hvis du derimod ønsker et i en af vores butikker, tilbyder vi en uforpligtende snak, som selvfølgelig er gratis.

Indretningshjælp

Indretning på Sjælland

Hos Jens Lyngsøe Interieur er det vigtigt for os, at du med vores indretningshjælp får så god en oplevelse som overhovedet mulig. Derfor skræddersyer vi ofte den løsning, der passer bedst ind i din tidsplan og hverdag. Vi tilbyder designhjælp på dine vilkår, og gør det nemt for dig at få en bolig, der er personlig og som understreger din individuelle smag. Måske skal det være eksklusivt, elegant, vintage eller retro?

Som erfarent boligkonsulentfirma kan vi hjælpe med både store og små opgaver – alt fra hjælp til udvælgelse af et enkelt møbel til indretning af hele rum og hjem. Har du lyst til at høre mere, er du velkommen til at ringe til og få en uforpligtende snak, eller klikke ind på vores hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *