Parterapi i Roskilde redder trådene ud i parforholdet

parterapi i roskilde

Det er ingen skam at indrømme, at man har brug for hjælp. Tværtimod er det en vigtig erkendelse, som kræver stor styrke. Hvis dit parforhold er gået i hårdknude, så kan parterapi i Roskilde være den hjælp, I behøver for at redde trådene ud. Læs med her, og bliv klogere på, hvordan Polonius i Roskilde giver jer redskaberne til at løse problemerne.

Parterapi i Roskilde – Når forholdet ikke fungerer

Det perfekte parforhold uden skænderier er en illusion. Alle mennesker skændes en gang imellem. Uenigheder og evt. skænderier er nemlig en helt naturlig ting, som opstår, fordi vi jo er forskellige mennesker med forskellige meninger. Det er der intet galt i. Det er måske ligefrem sundt, at vores syn på verden bliver udfordret. Men skænderier kan være udmattende, og de bliver trættende i længden. Derfor er det klart, at de jo ikke skal være der hele tiden. Parforholdet skal gerne være ens trygge base, og man skal føle sig godt tilpas med sin partner. Når det ikke er tilfældet, er det værd at undersøge, hvorfor man føler sådan, og overveje, hvordan problemerne kan løses. Det er nemlig meget værre at befinde sig i et usundt parforhold end at være alene. Det betyder dog ikke, at du skal opgive dit forhold endnu. Det betyder bare, at du bør forsøge at nå til bunds i problemerne, og det kan parterapi i Roskilde hjælpe med.

parterapi i roskilde

Parterapi i Roskilde med NLP giver resultater

Har du hørt om NLP? Det er en psykologisk tilgang, som bl.a. kan hjælpe med at forbedre kommunikationen mellem dig og din partner. Til parterapi i Roskilde vil I finde frem til kernen i jeres problemer, og I vil lære at forstå, hvorfor de opstår. Her vil parterapeuten også inddrage jeres individuelle udfordringer, hvilket kan give jer en større forståelse for hinanden. Til slut vil I ikke bare have opnået klarhed over jeres situation, I vil også have en plan over, hvad I skal gøre i fremtiden. Parterapi i Roskilde er altså ikke bare tom snak. Det er vigtige samtaler, som hjælper jer på sporet af den kærlighed, I havde, og som stadig findes mellem jer.

Bliv klogere til introaften

Overvejer du og din partner parterapi i Roskilde? Men er I stadig lidt i tvivl? Så kan jeg anbefale jer at tage til en gratis introaften. Den kan I læse mere om på Polonius’ hjemmeside.

Har din virksomhed også brug for hjælp til sammenholdet? Læs om teambuilding her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *