Kvalitetsfyldt Ejendomsservice i København

Kvalitetsfyldt Ejendomsservice i København

Hej alle sammen! I dag skal vi tale om ejendomsservice i København fra Ren Agenterne, som efterhånden har fået sig et super godt ry i København og omegn for deres kvalitetsfyldte service. Det skal handle lidt om, hvilke type opgaver, som de kan løse for dig. Læs med og hør mere. 

Ren Agenternes ejendomsservice i København er populær

Ren Agenterne står selvfølgelig for Rengørings Agenterne, og de håndterer meget mere end blot rengøring. De tilbyder også ejendomsservice i København og på Amager for alle typer boligforeninger og erhvervsdrivende. De har med årene fået et rigtig godt ry for deres høje service og gode kvalitet, så hvis du er en del af en almen eller andelsboligforening, en grund- eller ejerforening eller har et virksomhedsejendom, du skal have vedligeholdt, så vil jeg foreslå, at du kontakter Ren Agenterne. Ren Agenterne vil i samarbejde med jeres bestyrelse eller udlejer vejlede og sammensætte den bedste løsning for jer. En løsning, som passer specielt til jeres behov, visioner og ønsker for jeres egendom. Det kan være at I har brug for en døgnvagt, men det kan også være vedligeholdelse og småreparationer af ejendommen, varmemesterfunktioner, tilsyn med håndværkere, bortskaffelse af storskrald (hvilket er virkelig fedt ikke selv at skulle!).

Hvad tilbyder Ren Agenterne ellers?

Men Ren Agenternes ejendomsservice i København kan du få mange forskellige service, ligesom vi lige var inde på ovenover. Jeg vil lige gennemgå lidt mere omkring, hvad du kan få af service fra dem. Du kan blandt andet få de service, som jeg nævnte ovenover og ydermere udskiftning af lyskilder samt navneskilte, håndtering og tilsyn med vaskerier, udfyldning af VKO/ELO rapport, udslamning af varmtvandsanlæg, gade- og gårdfejning samt opsamling af affald, tømning og udskiftning af affaldsbeholdere, samt snerydning, saltning m.m. Så skal I aldrig mere tænke på at lave en liste over hvem, der står for hvad og hvornår. Du kommer aldrig mere hjem fra arbejde og skal sørge for at vaskekælderen er ren og i god form, du skal aldrig mere tage storskrald ud hver tredje torsdag og hver tirsdag. Når sneen falder skal I ikke ud og rydde om morgenen, så I kan komme afsted. Det gør alting nemmere at have Ren Agenterne til at yde alle disse ejendomsservice for jer, så I ikke selv skal tænke på det. Det er altid de samme viceværter, så I kender de personer, som er hos jer.

Læs også mere om bolig her på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *