Infrarød sauna

Hos Inua har vi en infrarød sauna serie ved navn infra-serie. Det specielle ved denne serie er, at den indeholder Dr. Fischer VITAE infrarøde halogenlamper. Med infrarød kan du opvarme kroppe på den mest ideelle måde. Alle vores infrarøde saunaer er designet til at være klar til brug, fra dagen i får den leveret.

Infrarød stråling trænger ind i huden og producerer en form for dybdevarme, der får musklerne til at spænde af og løsne op. Infrarød er med til at forbedre stofskifte og blodcirkulation, og får således affaldsstoffer transporteret hurtigere ud af kroppen gennem sved, så det iltede blod, kan komme direkte hen til de steder, hvor man kan opleve ømhed eller anspændthed. Infrarød omdanner lys til varme, hvilket du mærker efter kort tid i saunaen. Forskellen på infrarød og finsk sauna er måden varmen i kabinen genereres. En finsk sauna opvarmer kroppen gennem varmeledning og konvektion fra den opvarmede luft og varmestråling fra de opvarmede overflader. I vores infrarøde saunaer bliver varmen genereret direkte ind i kroppen. Du vil derfor kunne mærke de infrarøde varmeapparaters virkning uafhængig af rumtemperaturen i kabinen, som kun påvirkes indirekte af den infrarøde stråling.

Infrarød sauna

Design din egen infrarøde sauna

Hvis vi tager udgangspunkt i en infrarød sauna, så er der et hav af muligheder for indretning. Selv om vi har sat flere færdige designs op, så betyder det ikke, at du skal vælge en af dem. Vi opfordrer dig til at beskrive, hvordan du gerne vil have din færdige kabine til at se ud. Vi er altid i med dialog med vores kunder, så vi kan skræddersy løsningen efter dine behov. Vil du f.eks. ændre en ting ved din sauna, eller ændre leveringsdatoen, så er vi altid ekstremt fleksible. Klik ind på vores hjemmeside og se vores design, eller ring til os for mere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *