Hundetræning i Hirtshals

Jeg har i løbet af mine snart 58 år har mange forskellige hunde, men fælles for dem alle var at de aldrig blev særligt godt opdraget. Jeg har prøvet forskellige hundetræning, hjemmetræning, YouTube m.m. dog uden held. Mine hunde har kunne sitte og dække, men heller ikke mere end det. Min far som var tidligere hundefører i politiet, har ellers flere gange snakket omkring hundetræning. Min passion for at få en hund, som kan noget udover det sædvanlige har altid været der – lige siden min far fortalte mig historier omkring hvordan hans politihund kunne stoppe en forbryder. Derfor var det en omvæltning, da jeg endelig fandt det sted der kunne opfylde mine drømme om hundetræning udover det sædvanlige. Jeg fik anbefaler Seca’s Hundecenter af en ven, som havde haft god resultater, allerede efter få gange til deres hundetræning i Hirtshals. Allerede fra første hundetræning med min schæferhund Alfred, følte jeg forbedring. Vi lærte hurtigt en masse lydighed og samarbejdsøvelser. Udover selve hundetræningen i Hirtshals, så fik jeg ligeledes en masse redskaber med hjem. Jeg har allerede efter 5 gange til hundetræning lært Alfred at gå uden snor, samt opsporing af elementer som jeg præsenterer for ham inden opsporingen. På den måde har Seca Hundecenter hjulpet mig med at få en drengedrøm opfyldt – nemlig at gå i samme fodspor som min far. Jeg er evig taknemlig for min kammerat, som gav mig tippet omkring hundecenteret i Hirtshals.

Hundetræning i Hirtshals

Nordjysk hundetræning

Grundet min gode oplevelse med Seca’s Hundecenter, vil jeg ligeledes give anbefalingen videre. Søger du en professionel hundetræning, som egner sig til alle niveauer og ambitioner. Så synes jeg du burde overveje Seca’s Hundecenter, som ligger i Nordjylland. De er altid flinke til at give et råd med, så du ligeledes kan træne din hund derhjemme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *