Her er de lokaler til firmafest i København, som du har ledt efter

Her er de lokaler til firmafest i København, som du har ledt efter

Skal I holde fest i firmaet? I dag på blogge er jeg ret sikker på, at jeg har tippet til præcis de lokaler til firmafest i København, som du har ledt efter. Det skal nemlig handle om Marketenderiet. Læs med i dag og lær meget mere om, hvordan du kan få den fedeste firmafest i de fedeste lokaler i København.

Skal i bruge lokaler til firmafest i København?

Hvis I står og leder efter de perfekte lokaler til firmafest i København, så er du kommet til det helt rigtige sted i dag. Det skal nemlig handle om de sejeste lokaler i hele København. Dem kan du finde hos Marketenderiet, som ligge i Valby tæt på Københavns centrum. Marketenderiet ligger tilmed tæt på Valby station med både busser, s-toge og regionaltoge, som kører rundt i landet, såvel som tæt på motorvejen, hvis du er i bil. Og hvis du er i bil, så skal du ikke lede længe efter parkering. Der er mange gratis parkeringspladser omkring Marketenderiet, men der er også mulighed for at parkere i en nærliggende parkeringskælder med 245 parkeringspladser. Døgntaksten er maksimalt kr. 70,- uanset ugedag, så det er nemt og billigt at parkere ved Marketenderiet. Det er altså en god ting for gæsterne!

Hvorfor lige disse lokaler?

Lad mig fortælle dig præcis, hvorfor du skal holde din næste feste i disse lokaler til firmafest i København. De er som skabt til formålet. Der er masser af plads i det kæmpe store lokale hos Marketenderiet, som både kan deles op i flere små lokaler, hvis I vil have mulighed for små møder eller andre gruppeaktiviteter under fest, men kan også beholdes som ét stort rum. Der er i alt 700 kvadratmeter. Ret vildt i København, ikke? Marketenderiet hjælper gerne med at planlægge jeres fest, så I ikke skal tænke på at stå for alle detaljerne selv. Det er nemt, og du er sikker på, at alle detaljer er på plads. Marketenderiet kan tilmed stå for jeres middag, som deres dygtige kokke fra Nordic Catering står for. De har mere end 10 års erfaringer og over 30 fastansatte, som med glæde vil gøre jeres middag til en drøm. Du kan selv sammensætte maden og vinen, eller du kan få hjælp til det fra Nordic Caterings kokke. Du kan tilmed kontakte Marketenderiet via det link, som jeg har lagt ind længere oppe, hvis du har nogle spørgsmål til lokaler. Du kan også læse mere om andre firmatips her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *