Festmusik kan være virkelig godt

I dag her på bloggen skal vi tale om fest, farver og festmusik. Det bliver super festligt, når jeg vil tale om en af de bedste musikere, der er i Danmark.

Hej alle sammen! Jeg ELSKER fest, farver og festmusik. Det er noget, som virkelig gør mig glad helt indeni. Det bliver super festligt, når jeg vil tale om en af de bedste musikere, der er i Danmark. Jeg håber, at du vil læse med i dag og lære meget mere om ham.

Festmusik – lad os komme igang med festerne igen

Jeg elsker at høre til festmusik. Det er noget, som jeg går meget op i. Der er simpelthen ikke noget bedre end at være til en fest, hvor musikken er god. Stemningen bliver bare bedre. Hvis vi nu lige lader som om, at vi faktisk gerne må feste, hvem skal man så hyre til sin festmusik? Det er noget af det, som jeg vil komme ind på i dag. Jeg vil nemlig fortælle om en fyr, som jeg har hørt om igennem min søster. Hun var til en studenterfest, hvor han spillede. Han er helt sin egen, denne festmusiker. Hans festmusik er en kæmpe fest, og derudover underholder han med mange forskellige ting. Hvad spiller han så? Jazz, rock ‘n’ roll, country, funk, blues, til latin, reggae, dansk- og engelsksproget evergreens. Det er det bedste. Læs med nedenfor.

Lad os komme igang med fest og farver igen.

Jeg elsker som sagt fester, festmusik osv. Det er noget, som jeg virkelig kan blive glad af. At være sammen med personer, som man elsker. Drikke lækre drinks, og danse til god festmusik. Ja tak, siger jeg bare. Men hvad koster det at hyre en festmusiker som ham her? Det er self noget der kan variere meget, men jeg kan selvfølgelig kun tale om ham her, som min søster har fortalt om. Man kan booke ham for omkring 2000 kroner for tre timers festmusik, hvilket i mange tilfælde er mere end nok. Det er godt til bryllupper, fødselsdage, kobberbryllupper, konfirmationer, studenterfester osv. Det duer til det hele. Jeg glæder mig til at høre, hvad I synes om denne musiker, og om jeres dejlige fester derude. Skriv til mig nede i kommentarfeltet, hvis det er noget, som I har lyst til at høre mere om eller I måske kontakter ham. Jeg har linket til ham længere oppe i denne blogpost, så I kan feste løs, når vi får lov igen. Jeg glæder mig mega meget, gør I også det? Og hvad skal I fejre?

Læs mere her. Jeg håber, at I alle får en dejlig mandag aften derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *