Brystforstørrelse med brystimplantat

Brystforstørrelse implantat

Den bedste oplevelse i mange år, havde jeg her i sommeren 2021.
Jeg kunne nemlig se frem til at få en Brystforstørrelse med implantat hos CPH Plastikkirurgi.

Jeg husker det som det var i går, min mand tilbød mig at betale for “nye” bryster – Ikke fordi det var noget min mand ønskede, men fordi han vidste det ville betyde meget for mig, at gå højere op i størrelse end min nu daværende B-skål.

Jeg har i mange år, og før jeg mødte min mand, haft et lavt selvværd, både på grund af mine små bryster, men også for mit generelle udseende.
Min mand Mikkel, har dog altid været god til komplimenter, og da han overraskede mig i starten af året i år, ændrede mit liv sig helt personligt.

Min oplevelse har været helt igennem fantastisk!

Dagen kom endelig, en sommerdag i Juni måned hvor alt for mit personlige selvværd kunne falde på plads – Selv om det “kun” var en skål op i størrelse, så har det haft så stor betydning personligt, når jeg er iblandt andre mennesker, min mand og ikke mindst mig selv foran spejlet, hvor jeg igennem mange år har brugt meget, meget tid..

Hele forløbet fra jeg kom, til information, operationen, og til jeg kunne være hjemme igen gik over alt forventning. Jeg havde som troet det ville gøre mere ondt efter operationen end det reelt gjorde for mit vedkommende. Det strammede en smule, men jeg var virkelig positiv overrasket for både resultatet men også det efterfølgende forløb. 

Min varmeste anbefaling for, at du skal booke din tid hos netop CPH Plastikkirurgi er blandt andet:

  • Personale er kompetent og yderst serviceminded
  • Deres højeste prioritet er din krop og sikkerhed
  • CPH Plastikkirurgi har den absolut bedste erfaring indenfor området

Står du derfor med tanker om, at få brystforstørrelse med implantat, eller anden form for kosmetisk plastikkirurgi – Så vil jeg til hver en tid anbefale CPH Plastikkirurgi!
De har ændret mit liv for altid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *