Er personlig træning et valg for dig?

Der kan være mange årsager til, at vælge en personlig træner og ofte er valget mere på, om det egentlig er noget for en. Hvorfor der i denne guide, gives et indblik hvad en person træner, kan gøre for dig.

Hvad indebære personlig træning?

Personlig træning handler om meget mere end blot vægttab og styrketræning. Formålet med træningen er den personlige udvikling, der sker på alle fronter. Det kan være at du ønsker mere energi, føle dig tilpas i egen krop eller blive stærkere. Det kan også være, at du ønsker hjælp til at leve en sundere livsstil med kostvejledning inkluderet i din personlige træning.
Forløbet med en personlig træning, skal kunne overføres til flere aspekter i din hverdag.

Et skræddersyet træningsforløb

Sammen med en personlig træner, udarbejdes et skræddersyet forløb efter dine behov. Dette forløb skal være rettet mod de udfordringer og problemstillinger, som du har. Til dine problemstillinger gives de rigtige værktøjer, til at nå dine ønskede målsætninger på en fornuftig, langsigtet og realistisk måde. Det er vigtigt, at der tages udgangspunkt i din nuværende situation, og at det passer til din livsstil. På denne måde er det nemmere, at tilpasse kosten og træningen ind på en mere overkommelig måde.
Personlig træning er en udfordring for både din krop, men det er ligeså meget det mentale aspekt. Hvorfor en personlig træner, kan give dig det ekstra skub, som du har behov for.

Samarbejdet med din personlige træner

Det er en primær faktor, at der er et godt samarbejde med din personlige træner. Hvorfor det ofte er vigtigt, at høre om de har mulighed for en dialog omkring retningslinjerne og målsætninger. Det er vigtigt, at de fokusere på en række effektive redskaber, der giver dig motivationen til at omlægge dine gamle vaner.
Hvorfor det også er vigtigt, at fortælle om eventuelle skader eller tidl. sygdomsforløb og allergener, som din personlig træner skal tage hensyn til. Under dialogen præsentere din personlige træner, dig for redskaber, træningsøvelser og effektive programmer, som du kan udfører. Din personlige træner, giver dig også muligheden for at få hjælp til de enkelte træningsøvelser, så du udfører dem korrekt og ikke får sportsskaber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *