Effektiv og overskuelig afhentning af affald

Afhentning af affald skal være nemt

Skal I have hentet affald? Så kan du med fordel tage kontakt til Skraldebilen. De hjælper virksomheder over hele Danmark med deres skrald. Det angår både oprydning af kontorer, køkkener, storskrald og byggeaffald med videre. Nogle af deres helt store kunder er Flying Tiger Copenhagen og Seven Elleven. Skraldebilen kan også hjælpe jer med afhentning af affald. Ring til dem i dag for at høre mere.

Afhentning af affald

Affald kan ofte være uoverskueligt. Især hvis der er rigeligt af det. Heldigvis findes der virksomheder, som hjælper med dette problem. De findes over alt i Danmark og der er noget til enhver. Afhentning af affald skal være nemt og det er ikke noget som der skal bruges meget tid på. Som virksomhed bør man hellere fokusere på sine kerne kompetencer og ikke oprydning. Uanset om du er privat eller erhverv, så kan du gøre brug af Skraldebilens tjenester.

Både privat og erhverv

Ja du læste rigtigt. Skraldebilen hjælper både private og erhverv. Det er muligt at indhente tilbud fra Skraldebilen, som er helt uforpligtende. Det vil sige at du kan få information om, hvor meget det vil koste af få afhentet dit affald og hvis du ikke er tilfreds, så har du mulighed for at takke pænt nej tak. Affald og skrald kommer i mange forskellige typer, men det kan Skraldebilen sagtens klare.

Skraldebilens historie

Skraldebilen havde sin begyndelse i 2015. Skraldebilen blev grundlagt på baggrund af, at der manglede innovativ og anderledes tilgang til affaldssortering og affaldsudsmidning. Virksomheden vokser og i 2016 begynder virksomheden at investere i mere og mere. I 2016 får virksomheden faste erhvervskunder og privatkunder og dette får virkelig virksomheden til at vokse på helt nye niveauer. I dag er virksomheden en succes og kunder over hele Danmark kontakter Skraldebilen for deres tjenester.

Afhentning af affald skal være simpelt

Gør det simpelt for jer og kontakt Skraldebilen. Mange andre gør det hver dag. Hvorfor skulle I ikke være en del af det? Skal I rykke kontor? Eller er I ved at renovere jeres kontor? Så bør I kontakte virksomheden for hjælp. Det er meget nemmere for både jer og for medarbejderne. Det er nemlig ikke jer som længere står for skraldet.

 

Trådhegn er især brugt til industri, men der er også private som har brug for trådhegn. ML Montage kan hjælpe jer med hegn uanset om det er panelhegn, træhegn eller trådhegn med elektricitet. Virksomheden hjælper både med rådgivning og opsætning af hegn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *