Disc golf København

Tøj til frisbee golf

Disc golf er på mange måder ligesom traditionel golf, men golfbolden er udskiftet med en frisbee. Banerne er ofte kortere, hvortil “hullerne” er placeret over jorden. Disc golf er af gode grundet blevet en af landets hurtigst voksende sportsgrene. Disc golf sportens popularitet kan meget vel tilskyndes, at det er et spil, der kan spilles af hele familien. Alle kan være med uanset niveau, og er man mere erfaren og søger øget konkurrence, er der bestemt også mulighed for det. Spillet beror meget på en stille og akkurat hånd, der formår at føre discen sikkert gennem luften og tage højde for vind og vejr. Det kan være svært at vælge udstyr, når man ikke har begreb om, hvad man skal se efter, men på mobydiscgolfing.com finder du et udvælg af professionel frisbee golf tøj. Tøjet er stilet, miljøvenligt, samt har god bevægelighed. I københavnsområdet finder du fantastiske frisbee golf baner.

 

Disc golf tøj

I disc golf er der forskellige kaste metoder:

  • Ved baghåndskast holdes der med 4 fingre rundt om højre kant på discen, og med tommelfingeren som støtte ovenpå. Ved baghåndskast strækkes armen bagud venstre om kroppen i brysthøjde. Baghåndskast slutter sin flyvebane mod venstre. Fordelen ved baghåndskast er at du kan få mere længde på dit kast, samt et mere stabilt kast.

 

  • Ved forhåndskast holdes der med pegefinger og langefinger langs venstre kant på undersiden af disc, og tommelfingeren støtter ovenpå. Højre arm trækkes tilbage og discen holdes vandret gennem hele bevægelsen.  Sørg for at holde albuen tæt ved kroppen. Forhåndskast slutter sin flyvebane mod højre. Mange nye spillere har lettere ved at få længde på deres kast, når de bruger forhåndskastet, da dette er en mere naturlig måde at kaste på.

 

  • Et hyzer kast er et kast, hvor discen slippes med venstre kant af discen pegende mod jorden (ved højrehåndet baghåndskast). Disse kast bruges ofte til at komme rundt højre rundt om ting, og udnytter discens naturlige flyvebane til et forudsigeligt kast som slutter mod venstre.

 

Har du lyst til at prøve kræfter med disc golf i København eller omegn, så anbefaler vi at du bruger det rigtige udstyr. Det gælder først og fremmest om at finde en frisbee som passer til netop dig. Derudover skal du finde noget tøj som er behageligt, her anbefaler vi at i besøger Mobydiscgolfing.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *