Container udlejning København

Står du med uoverskueligt affald på enten din hjemme adresse eller på arbejdspladsen, så lad Steen Tofteng A/S fjerne det. Vi leverer den bedste containerudlejning og service til konkurrencedygtige priser. Vores miljørigtige biler, der er rene nok til at køre i alle miljøzoner, betjener vore kunder hurtigt og effektivt og løser både traditionelle og specialopgaver for industri, håndværk og private.

Leje af container til bordkørsel af affald

Hos Steen Tofteng A/S har vi et bredt udvalg af containere, hvilket gør at vi kan varetage flere forskellige typer opgaver. Står du f.eks. med en masse byggeaffald, som kræver en kran eller grab, så kan vi løse opgaven for dig. Vi har stor erfaring med tømning af haveaffald og storskrald, samt levering af grus, muldjord og sten. Tøv ikke med at kontakte os i dag – vi står klar til at hjælpe dig.

Containerudlejning

Minicontainer til både private & erhverv

Vi tilbyder leje af minicontainere til både erhverv og private. Har du brug for en minicontainer til renovering, så kontakt os i dag. Vi har et stort sortiment, så har du brug for en lille container på 100L eller en større på 1200L så har vi begge. Vores mindste containere er mest populære til private, hvorimod vores største ofte bliver benyttet af erhverv. Er du i tvivl om hvilken minicontainer du skal lege, så ring til os i dag, så guider vi dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *